Početna
Predstavljanje SMŽ na zagrebačkom glavnom trgu
Četvrtak, 28 Ožujak 2019 09:26

tz u zg 2 mTuristička zajednica Sisačko-moslavačke županije predstavila je u subotu na glavnom zagrebačkom trgu najjače turističke adute – Park prirode Lonjsko polje, Lječilište Topusko i Moslavinu, a u izuzetno posjećenom događanju sudjelovale su i turističke zajednice-među kojima i Turistička zajednica Grada Popovače, županijski hoteli, muzeji, vinari, Razvojna agencija Simora, proizvođači suvenira, turistički subjekti i Kupujmo lokalno.


Brojnim zagrepčankama i zagrepčanima pridružila se i zamjenica gradonačelnika Bandića, Olivera Majić, a župan Ivo Žinić sa zamjenikom Romanom Rosavcem pozdravili su okupljene i pozvali sve njih u naš kraj, koji je od Zagreba udaljen samo sat vremena, a prebogat je raznim prirodnim ljepotama, okusima domaćih delicija i autohtonog škrleta.
Prezentaciju turističkih sadržaja upotpunio je nastup KUD-a Seljačka sloga iz Kutine, prošetali su se i uniformirani ban Jelačić i poštar Klempaj, uprizoreno je postrojavanje Banske pukovnije, bilo je tu i svečanih dvorskih odora iz 19.stoljeća, dama u krinolinama...

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.