Početna
TZ Grada Popovače na osmom Međunarodnom sajmu turizma
Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 14:57

sajam turizma 5 mProteklog vikenda u Areni Zagreb održan je osmi Međunarodni sajam turizma na kojem je sudjelovalo više od 200 izlagača, a među njima i Turistička zajednica Grada Popovače zajedno s ostalim zajednicama Sisačko-moslavačke županije.


Svim zainteresiranima bile su dostupne informacije o prirodnim ljepotama, brojnim atrakcijama, manifestacijama i kulturnim događanjima koje Moslavina nudi s posebnim naglaskom na autohtonu sortu vina Škrlet kojim se ovaj kraj ponosi, a svima je bio dostupan i za kušanje.
Važnost promocije Sisačko-moslavačke županije kao destinacije te same Moslavine je glavni razlog izlaganja na jednom od najvećih Međunarodnih sajmova turizma. Cilj je bio pokazati mogućnosti i turističku ponudu Moslavine kao potpunog iznenađenja za buduće posjetitelje, odnosno predstavljanje naše najveće ponude - Moslavačke vinske ceste koja nudi autohtone sorte, moslavačka tradicionalna jela te Lonjskog polja kao buduću atrakciju lovnog turizma i birdwatchinga.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.