Početna
Stjepan Jaić i dalje predsjednik KBK Moslavac
Ponedjeljak, 04 Veljača 2019 14:48

kbk mKickboxing klub Moslavac iz Popovače održao je 24. Redovnu izbornu skupštinu.


U Izvješću o radu za 2018. godinu stoji:
„Kickboxing klub Moslavac Popovača cijelu natjecateljsku sezonu sudjelovao je na natjecanjima u organizaciji Kickboxing saveza i dva natjecanja u okviru Županijskog Kickboxing saveza. Izašli smo na sva državna natjecanja u svim tatatimi disciplinama, sa svim uzrastima od mlađih kadeta, starijih kadeta i na kraju seniora. Juniora nismo imali jer su natjecatelji u prijelaznom razdoblju.
Nastupali smo na dva Županijska prvenstva - početkom godine, mjesec siječanj u Kutini i krajem godine u Glini gdje smo osvojili zapažljive rezultate: četiri prva mjesta, pet drugih mjesta i pet trećih mjesta. U drugom mjesecu 2018. godine nastupili smo u Karlovcu na jakom Europskom cup-u gdje ima oko 2000 prijava iz 30 zemalja. Nastupali smo s iskusnijim borcima te izborili sljedeće rezultate: Ivana Mišković drugo mjesto u disciplini point fighting-u, gdje je u finalu izgubila za tri boda od Nukic Emme iz Austrije, Mateo Đudarić treće mjesto koji je također izgubio za tri boda od Talijana, Mislav Jaić izgubio je drugu borbu za treće mjesto, ostaje bez medalje. Ivana Mišković i Mateo Đudarić nastupali su i u light contact-u te osvojili treća mjesta. Također, tijekom 2018. godine nastupili smo na tri međunarodna turnira u Zaboku, Zagrebu i Kutini koja nam je blizu, a ima jedan od jačih turnira u Hrvatskoj. KBK Moslavac nastupao je sa svim uzrastima i osvojili smo dva prva mjesta, dva druga mjesta, tri treća mjesta i neki nažalost nisu imali sportske sreće, jer su izgubili za bod ili su odmah dobili protivnike koji su kasnijim borbama s lakoćom došli do prvog mjesta. Moramo naglasiti da je Lucija Komlenić na turniru u Kutini bila najbolja natjecateljica u kategoriji mlađih kadetkinja početnica, a kao klub smo statistički zauzeli 10. mjesto od 64 kluba iz četiri države, a 508 natjecatelja.
Nastupali smo na još na dva Otvorena kupa: u Polači gdje smo vodili manji broj natjecatelja i početnike te osvojili dva druga mjesta i dva treća mjesta te u Slunju, gdje smo nastupali s većim brojem natjecatelja manjih uzrasta te osvojili dva prva mjesta, tri druga mjesta, šest trećih mjesta i naš Ivan Pavao Nikolić proglašen je najboljim mlađim kadetom. Kao klub smo bili sedmi statistički od 32 kluba iz tri države te 284 natjecatelja. Nastupili smo još na četiri Hrvatska prvenstva u Osijeku , Opatiji, Benkovcu i Slunju.
U Osijeku smo osvojili tri prva mjesta u disciplini Point fighting kategorija seniora, te smo proglašeni najboljim klubom u Point fightingu na državnom prvenstvu. Za to su zaslužni Mateo Đudarić pobjedom u finalu od devet razlike, Marko Filipović pobjedom u finalu od deset razlike i Miroslav Grgić pobjedom u finalu od jedanaest razlike.
Na prvenstvu Hrvatske u Opatiji nastupali su Stariji kadeti u point fighting i Seniori u kick light te osvojili jedno prvo mjesto - Mislav Jaić, tri druga mjesta - Ivana Mišković, Fran Hudjik, Miroslav Grgić i jedno treće mjesto Mateo Đudarić. Sveukupno Stariji kadeti bili su treći, a kao klub statistički gledano 12. od 60 klubova. U Benkovcu su nastupali Stariji kadeti u light contactu - Mislav Jaić osvojio je treće mjesto i Ivana Mišković prvo mjesto te su zauzeli 7. mjesto od 37 klubova.
U Slunju su nastupali Seniori u disciplini light contact. Mateo Đudarić ponovno prvo mjesto, Miroslav Grgić prvo mjesto i Marko Filipović prvo mjesto te smo po drugi puta proglašeni najboljim klubom na Prvenstvu Hrvatske u light contactu.

Mateo Đudarić izborio je pravo odlaska kao član reprezentacije u na Europsko prvenstvo u Mariboru. Prvi put je nastupao kao Senior na tako velikom turniru i to u dvije discipline - Point fighting i Light contact. Nažalost, nije uspio u takvoj konkurenciji donesti medalju u našu malu Popovaču. No, bez obzira Mateo je osvojio 5. i 9. mjesto. i Popovaču predstavio na najbolji mogući način na ovako velikom natjecanju.
Moramo još napomenuti da smo u toku godine zahvaljujući redovitim uplatama članarine roditelja za djecu stalno kupovali odjeću i opremu. Obnovili smo dobar dio borilačke opreme. Kimona, natjecateljsku odjeću smo kupovali u nekoliko navrata, kako smo imali novaca u klubu. Trenirke i kimona smo osigurali za svu onu djecu koja su išla na natjecanja. Radi se o tome da su pojedina djeca kratko u klubu, dobiju trenirku i ubrzo napuste klub. Iz tog razloga smo kimona isključivo davali djeci koja odlaze na natjecanja. Rezultat toga je da su sva djeca jednako obučena sa oznakama kluba iz kojeg dolaze".
Članovi skupštine jednoglasno su prihvatili prijedlog starog saziva Upravnog odbora kluba za vodstvo kluba u narednom periodu od četiri godine.
Skupštini su prisustvovali i zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković, predsjednik vijeća GP Ivica Keser te predsjednik ZSUGP Željko Kasik.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.