Početna

NajaveUoči Božića u Popovači održano niz programa
Četvrtak, 27 Prosinac 2018 14:57

standijada mUoči Božića na popovačkom je Trgu II održana trodnevna Štandijada na kojoj su svoje proizvode predstavile udruge, OPG-i s ovog područja, osnovne škole te Dječji vrtić Popovača.


U subotu je za najmlađe sugrađane organizirana besplatna božićna predstava – 'Dan u laboratoriju Djeda Mraza', nakon koje je uslijedio posebno zanimljiv sadržaj, vožnja kočijama središtem Popovače koju su za djecu osigurali članovi Konjogojske udruge Moslavina.
Četvrta adventska svijeća zapaljena je u subotu uz prigodan program Dječjeg vrtića Popovača i popovačkih mažoretkinja. Župa sv. Alojzija Gonzage pripremila je za ovu prigodu i puštanje lanterna, a u okviru ovog programa stiglo je i Betlehemsko svjetlo mira kojeg je u Popovaču donijela izviđačica Tea Furda.
Nakon nedjeljne štandijade, Božićni koncert u Domu kulture održao je KUD Moslavčanka iz Donje Gračenice, dok je u ponedjeljak Badnjak tradicionalno obilježen druženjem građana na Trgu II podjelom kuhanog vina i prženih ribica. Ista su druženja na Badnjak održana i u naseljima Voloder odnosno Potok.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.