Početna

NajaveBogat božićni vikend pred nama
Petak, 21 Prosinac 2018 09:31

Dani Bozica Popovaca 1 mOd petka na Trgu II u Popovači započinje popovačka Božićna štandijada. Na štandijadi će se predstaviti popovačke udruge, osnovne škole, Dječji vrtić i to od 21. do 24. prosinca od 16h do 18h.

Također, u subotu, 22. prosinca je za sve mališane organizirana besplatna božićna predstava – Dan u laboratoriju Djeda Mraza koja će se održati na Trgu II u 15 sati, nakon čega će Konjogojska udruga Moslavina besplatno voziti svu zainteresiranu djecu na svojim zapregama te će svi zajedno potom na Trgu I zapaliti posljednju, četvrtu adventsku svijeću uz prigodan program Dječjeg vrtića Popovača i popovačkih mažoretkinja, zapalit će se i pustiti u zrak lanterne, a stiže i u naš mali grad Betlehemsko svjetlo mira.
U nedjelju nakon štandijade KUD Moslavčanka održat će Božićni koncert u 18h u Domu kulture.
U ponedjeljak već tradicionalno obilježit će se Badnjak u Popovači besplatnom podjelom kuhanog vina i ribica na Trgu II u 10.00 sati.

Dođite i posjetite Dane Božića i adventske radosti u Popovači.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.