Početna

Najave


Gradu Popovači dodijeljeno 20.000,00 kuna za Županijsku izložbu stoke
Utorak, 06 Studeni 2018 11:46

županijske potpore 2 mŽupan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak jučer su u restoranu Moslavačka priča u Maloj Ludini uručili ugovore o dodjeli potpora za promidžbu, organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama iz područja poljoprivrede u 2018. godini.


Među njima potporu je dobio i Grad Popovača za održavanje manifestacije Županijska izložba stoke u iznosu od 20.000, kuna, a ugovor je potpisao gradonačelnik Josip Mišković. Osim Grada, potporu je dobilo i nekoliko udruga s ovog područja – Udruga pčelara Lipa, Udruga branitelja Hrvatske SMŽ te Vinarija Trdenić.
Sisačko-moslavačka županija potpore je dodjeljivala za sudjelovanje ili organizaciju znanstveno-stručnih skupova, organizaciju ili sudjelovanje na gospodarskim i lokalno-tradicijskim manifestacijama, dok je po prvi put sufinancirala nabavu promidžbenih materijala za autohtone proizvode.
Odobreno je 40 zahtjeva u ukupnom iznosu od 250.000,00 kuna.

županijske potpore 3 1

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.