Početna

Najave


Obavijest o dezinsekciji komaraca na području Grada Popovače
Utorak, 08 Svibanj 2018 12:19

tretiranje komaraca vObavještavaju se građani da će tvrtka Škarda- sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršiti  larvicidno i adulticidno tretiranje komaraca u Gradu Popovači sa prigradskim naseljima dana 10. svibnja 2018. godine.

"Tretiranje će se provoditi sa zemlje u večernjim satima od 18:00 sati sa aparatima mobil-star i Swinfog, te izlaganjem granula larvicida, insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa. Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije komaraca imaju brzo početno djelovanje i dugo rezidualno djelovanje, što u konačnici rezultira smanjenjem populacije komaraca u svim njihovim razvojnim stadijima, od ličinki do adulta. Navedeni insekticidi neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju, jer su biorazgradivi. Insekticidi imaju Odobrenje i Rješenje Ministarstva zdravlja RH. U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na slijedeći naredni dan bez oborina"- ističu iz Škarde- sanitarna zaštita d.o.o.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.