Početna

Najave


HDZ Popovača obilježio 28. godišnjicu
Četvrtak, 12 Travanj 2018 08:39

hdz obljetnica 1 mU Gradu Popovači u utorak je obilježena 28. obljetnica osnivanja Hrvatske demokratske zajednice, koja je okupila članove ove stranke, simpatizere, kao i predstavnike društvenog i političkog života te gospodarskih subjekata.

Naime, 17. veljače 1990. godine osnovan je ogranak HDZ–a u Općini Kutina, a tom je ogranku pripadala i tadašnja Općina Popovača.
Od osnivanja HDZ-a u ovom gradu do danas učinjeno je puno, a koliko je zadovoljan radom Gradskog odbora HDZ-a izrazio je predsjednik Gradskog odbora, zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec.
Emotivnim obraćanjem nazočne je pozdravio i jedan od utemeljitelja HDZ-a u Popovači Željko Pleše Majnarić, a koliko je trebalo imati hrabrosti i odlučnosti u devedesetima podsjetio je izaslanik predsjednika HDZ-a, predsjednik ŽO HDZ SMŽ , sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.
U glazbenom dijelu svečanosti nastupili su Inga Potnar(violina) i Matija Dragojlović (gitara).

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.