Početna

Najave

Zapaljena i treća adventska svijeća
Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 12:40

3.svijeća 6 mU subotu je u Popovači zapaljena treća adventska svijeća.

„Svijeća je to ružičaste boje, pastirska svijeća, koju još zovemo i svijeća radosti zbog Božića koji nam se približava. Ova svijeća podsjeća nas da je radost temeljna značajka cijelog došašća, a osobito treća nedjelja koja se od davnine zove 'nedjelja gaudete-radujte se'. Stoga Vam želimo da cijeli ovaj tjedan budete radosni i da drugima budete radost i veselje, u obitelji, među prijateljima, na radnim mjestima i u školama" – poručili su iz župe.
Osim paljenja svijeće, u subotu je stiglo i betlehemsko svijetlo koje se pali prvu nedjelju došašća, a koje je podijeljeno svima koji su pomogli popovačkoj župi u bilo kojem smislu, kao i građanima te su zapaljene i puštene lanterne.
U subotu, 23. prosinca 2017. pali se posljednja svijeća i to u jutarnjem terminu u 9.30 sati nakon čega će biti prigodan program za djecu na Trgu II.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.