Početna

Najave

Luka Vidović oduševio najmlađe
Petak, 15 Prosinac 2017 14:33

luka 2 mU srijedu je u Popovači pred punom dvoranom Doma kulture djece vrtićkog i školskog uzrasta nastupio jedan od najpoznatijih hrvatskih mađioničara – Luka Vidović.


Luka se predstavio izrazito urnebesnom i smiješnom mađioničarskom predstavom koja je izazvala gromoglasan smijeh svih posjetitelja, i malih i velikih. Također, posebno oduševljenje izazvala je interaktivnost, odnosno Lukin odabir djece iz publike koja su mu pomagala u izvođenju trikova.
Predstavu je, uz ravnatelja OŠ Popovača i ravnateljice Dječjeg vrtića i Knjižnice i čitaonice, pratio i gradonačelnik Josip Mišković koji je naglasio da je ovoliko veselje koje se vidjelo na licima najmlađih bio poseban doživljaj za njega te da će se i nagodinu gledati da se ovakva predstava održi za svu onu djecu koja nisu bila u mogućnosti pogledati je ovaj put.
Program je održan u organizaciji Inicijativnog odbora akcije 'Gradovi i Općine-prijatelji djece' kojeg je pokrenula gradska vijećnica Ksenija Tomac, a financiran je od strane Grada te je za sve posjetitelje bio besplatan.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.