Početna
INA d.d. sufinancirala sedam projekata u 2017. godini
Srijeda, 29 Studeni 2017 12:44

ina press 1 mNa jučer održanoj konferenciji za medije u Gradu Popovači predstavljeni su izvršeni projekti koje je INA d.d. sufinancirala prema Gradu Popovači tijekom 2017. godine.


Koliko je ova međusobna suradnja važna, a zahvaljujući kojoj su i ove godine zajednički odradili nekoliko projekata istaknuo je gradonačelnik Josip Mišković:
„INA, kako je već uobičajeno, svojim sponzorstvima pomaže određene projekte važne za područje Grada Popovače, što je pokazatelj da INA, tamo gdje ima svoja radilišta i gdje obavlja određene radove prepoznaje potrebe lokalnog stanovništva, pogotovo djece. Ove godine smo surađivali na sedam projekata, koji su od strane INA-e sufinancirani u iznosu od 55.000,00kn, no napominjem da vrijede znatno više sukladno čemu je i Grad Popovača uložio znatna sredstva. Neki projekti su još u realizaciji te bi se iduće godine trebali završiti poput izgradnje osmatračnice za ptice u Parku prirode Lonjsko polje, Spomen parka u Potoku te obilježavanja prvog nalazišta nafte i plina na području Grada Popovače na polju Stružec u Osekovu. Sufinanciran je i Happy fest – dječji festival kulture i kreativnosti i igre, kupnja didaktičkih igračaka za Dječji vrtić Popovača te opremanje školskog igrališta za djecu kod Područne škole u Donjoj Gračenici, a pomoglo se i u organizaciji manifestacije Voloderska jesen".

ina press 2 1
INA se trudi pomagati lokalnim zajednicama u onim bitnim segmentima pa tako pomaže i Gradu Popovači. „Naša suradnja s Popovačom uspješno traje već godinama, a isto tako se nadamo tome i u budućnosti" – poručio je predstavnik INA-e Davor Kovačević.

ina press 3 2

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.