Početna
Elizabeta Roc nova je Vinska kraljica SMŽ 2017.
Petak, 08 Rujan 2017 10:55

vinska kraljica 8 mJučer je u prostoru Vinarije Trdenić u Popovači za Vinsku kraljicu Sisačko-moslavačke županije 2017. izabrana Elizabeta Roc iz Potoka, dok je za prvu pratilju izabrana Ines Jakovljević iz Volodera.

Uz njih natjecale su se još i Josipa Kokot i Olga Brandić.
Odlučio je to ocjenjivački sud sastavljen od prim. Marine Kovač, ravnateljice NPB 'dr. Ivan Barbot' Popovača, Ivane Marušić, predstavnice Turističke zajednice Grada Popovače, aktualne Vinske kraljice Monike Jagatić i vinara Svena Đoze. Predsjednik ocjenjivačkog suda bio je zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec koji je objasnio da su kandidatkinje, nakon pismenog ispita, odgovarale na postavljena im pitanja te je svaka morala otvoriti bocu vina i sljubiti je s hranom, a ocjenjivala se i njihova osobnost. Elizabeta Roc, nova Vinska kraljica će biti okrunjena na središnjoj sceni u Voloderu, u subotu, 16. rujna, u prigodi svečanog otvorenja 50. jubilarne Voloderske jeseni od strane sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića, koji je i jučer sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom prisustvovao pri proglašenju nove Vinske kraljice.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.