Početna

Najave

Održan šesti Gems'n dens
Ponedjeljak, 21 Kolovoz 2017 12:35

gemsndens 1 mU petak je u Popovači šestu godinu zaredom održan GEMS'N DENS – party elektronske glazbe u sklopu ljetnog programa 'Sunčana strana Grada'.

Zahvaljujući gradskoj Turističkoj zajednici mnogim okupljenima na ovogodišnjem partyju predstavili su se Bernard B, Boris Motega, Lux, Sin i Tom Cue na prostoru koji su prigodno uredili mladi volonteri iz Popovače, a koji gaje veliku ljubav prema ovakvoj vrsti glazbe.

„Ove godine osim što smo imali više vremena, kao i puno povjerenje od članova Turističke zajednice Grada Popovače te glavnog sponzora Caffe bar Dino, imali smo i jedan pravi mali Gems'n dens tim koji je cijelo vrijeme, uz sve svoje svakodnevne obaveze, bio u našoj maloj, šarenoj i slatkoj priči.A kako svaka priča ima svoje glavne glumce, tako je i naša, uz naravno Willyja Wonku, imala pet glavnih glumaca i kuhara cijele slatke čarolije. LuX je za svoju prvu, nazovimo javnu svirku, iznenadio ne samo sam sebe, već i sve nas, Gems'n dens tim i sve prisutne. Boris Motega, opravdao je i drugu godinu s nama i jako lijepo nas uveo u cijelu daljnju priču koja je krenula sa Sinom. Tin, DJ SIN,Mili, Milo.... Sin je svojim druženjem i svojim cijelonoćnim čaganjem na floru pokazao zašto je on naše "Milo" i odsvirao za nas i kod nas po prvi, ali ne zadnji put, premili set. Za Tom Cua smo već naveli da je on "prisvojen" u Gems'n dens ekipu i ima svoje počasno mjesto s nama jer je rijetkost da netko uz sve svoje obaveze, uz sve svoje svirke i projekte, nađe vremena za jednu malu ekipicu iz Popovače te ih nesebično usmjeri savjetima i još rasturi ekipu muzikom. I za kraj, također po prvi put, kako cijela priča ipak ne bi bila previše sladunjava, pozvali smo jednog i jedinog Bernard B. iliti Becyja i pustili ga da odradi ono po čemu je poseban, a to je ona njegova tvrda svirka koja je savršeno zaokružila cijelu priču.
Naravno, hvala i svima Vama koji ste svojim dolaskom podržali naše DJ-e, naš tim i našu ideju, ovoga puta u većem broju zasigurno. Trajalo je kratko, i prebrzo nam je prošlo, ali se osjetila samo pozitiva, sreća i veselje, a to je i bio cilj i zato smo iznimno sretni" – poručuje Gems'n dens ekipa.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.