Početna
Tvrtka Štibrić d.o.o. donirala popovačkom DVD-u motornu pilu
Petak, 04 Kolovoz 2017 10:40

motorna pila 3 mJučer je popovačkom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu donirana motorna pila Husqvarna 450 od strane tvrtke Štibrić d.o.o., a koja se uključila u akciju koju provodi tvrtka Drezga d.o.o., generalni zastupnik tvrtke 'Husqvarna Hrvatska'.

Naime, do ove ideje došlo se zbog brojnih požara kojima smo svjedočili u ljetnim mjesecima na području Jadrana, gdje je tvrtka Drezga d.o.o direktno donirala svoje proizvode DVD-ima na području Dalmacije. S obzirom da nisu u mogućnosti donacijama pomoći svim DVD-ima na području RH, pozvali su lokalne predstavnike na sudjelovanje, a koje je prihvatila tvrtka Štibrić d.o.o.
„Naša tvrtka odlučila se uključiti u akciju koju provodi Drezga d.o.o., slijedom čega smo DVD-u Popovača donirali motornu pilu Husqvarna 450, a u svrhu kvalitetnije opremljenosti na intervencijama. Ovime smo željeli pružiti podršku popovačkom vatrogasnom društvu, koje uvijek spremno pomaže našim građanima u nevolji" – izjavili su iz tvrtke Štibrić d.o.o.
Motorna pila Husqvarna 450 uručena je predsjedniku društva Josipu Bubeniku, kao i zapovjedniku Željku Ovčaru, koji su se ujedno ovom prilikom zahvalili lokalnoj firmi na interesu koji je iskazan u svrhu podizanja kvalitete rada vatrogasaca.

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.