Početna
Danas 'Art party' u Popovači, a sutra Zlatni glas Moslavine u Strušcu
Petak, 28 Srpanj 2017 11:33

suncana strana mVečeras se u Popovači na Trgu II od 20h održava Art party i izložba slika 'Čarolija bjeline' uz Warm up party Gems'n dens, a sutra u Strušcu od 20h Zlatni glas Moslavine.


Nešto više o nadolazećim događanjima rekla je predstavnica TZGP Ivana Marušić:
„'Art party', odnosno današnje događanje na Trgu II u Popovači, izložba je ručno oslikanih majica, haljina i torbi likovnih stvaralaca Moslavački Štrk iz Popovača. Dio majica i haljina će biti izloženo, a dio toga će nositi Elizabeta Roc, prva pratilja Miss SMŽ te same umjetnice. Izložba 'Čarolija bjeline' je izložba slika poznate popovačke umjetnice Marije Pukec Žigić, dok će cijela izložba biti popraćena glazbenim zvucima elektronske glazbe i light show-a vezanog uz Gems'n dens. To je ujedno i promocija jednog od nadolazećih najvećih partya elektronske glazbe u SMŽ.
Osim toga, sutra se u Strušcu održava Zlatni glas Moslavine, 40. po redu amatersko natjecanje u pjevanju. Do sada je prijavljeno 10 odraslih osoba, te dvoje djece, s područja cijele županije, a prijaviti se može i na dan natjecanja. Vrijedne nagrade očekuju sve prijavljene - za odrasle prva je tablet, druga mobitel smartphone, treća također mobitel, dok je nagrada publike bluetooth zvučnik, a djecu su od nagrada osigurane popularne slušalice i razne igre".

art party 1

ZLATNI GLAS MOSLAVINE 2017 2

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.