Početna
Projekt „Unaprjeđenje investicijskih potencijala Sisačko – moslavačke županije“ ide dalje
Petak, 28 Srpanj 2017 10:57

topusko 2 mJučer je u Top Termama u Topuskom održan sastanak vezan uz projekt „Unaprjeđenje investicijskih potencijala Sisačko – moslavačke županije" koji su na inicijativu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji pokrenuli Agencija za investicije i konkurentnost, Sisačko-moslavačka županija i Regionalna razvojna agencija SIMORA, a nazočili su mu predstavnici gradova Sisačko-moslavačke županije.

Glavni cilj navedenog projekta povećanje je novih investicija u Sisačko-moslavačkoj županiji i to kroz jačanje imidža županije kao poželjne investicijske destinacije te povećanje interesa kvalificiranih investitora za ulaganjem u županiju, dok je glavna tema jučerašnjeg sastanka bila jačanje suradnje gradova županije s gradovima prijateljima u inozemstvu kao i organizacija posjeta istima, a s ciljem predstavljanja prednosti investiranja u Sisačko-moslavačku županiju.
Kroz niz aktivnosti Agencija za investicije i konkurentnost pružit će podršku županiji, gradovima i općinama u identificiranju prednosti, lokacija i projekata za investiranje te privlačenju novih investicija, a sve to u suradnji s tijelima državne uprave i jedinicama lokalne i regionalne samouprave kao i regionalnom razvojnom agencijom. Uz promotivnu brošuru i web stranicu pod nazivom Invest in Sisak-moslavina County u pripremi je i izrada novog promotivnog video spota za potrebe predstavljanja investicijskog potencijala županije na stranim tržištima.
Sastanku u Topuskom nazočili su župan SMŽ Ivo Žinić sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom, direktor SIMORA-e Mario Čelan, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost Zdenko Lucić, a među predstavnicima gradova u ime Grada Popovače na sastanku je bio predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.