Početna

Najave

Priopćenje gradonačelnika u vezi preseljenja učenika iz Donje i Gornje Gračenice u novu OŠ Zorke Sever u Popovači
Petak, 21 Srpanj 2017 10:43

skola zorke sever vGradonačelnik Josip Mišković obratio se mještanima Donje i Gornje Gračenice priopćenjem u svezi preseljenja djece ovih naselja iz OŠ Vladimira Vidrića u novu Osnovnu školu Zorke Sever u Popovači.

Poštovani mještani Donje i Gornje Gračenice,
nastavno na mnogobrojne upite i izražene kritike, dopustite da Vam uputim ispriku što niste ranije i kvalitetnije informirani o preseljenju učenika u novu osnovnu školu u Popovači i svim elementima koje ta aktivnost sa sobom nosi. U ime Grada Popovače slobodan sam zamoliti Vas za razumijevanje budući su novonastale okolnosti posljedica određenih poteškoća u planiranoj dinamici izvođenja radova na izgradnji i opremanju ovog objekta.

Kako je dogovoreno na relaciji Sisačko- moslavačka županija- Grad- Osnovne škole Popovača i Vladimira Vidrića Kutina, tijekom srpnja i kolovoza odradit će se administrativna priprema osnivanja nove Osnovne škole Zorke Sever (formiranje razreda, kadrovska organizacija i sl....), a kako bi u trenutku kompletnog dovršetka škole sve bilo spremno za preseljenje djece u ovaj prostor. Preseljenje se očekuje tijekom mjeseca listopada, a navedene administrativne poslove je ovog tjedna krenulo odrađivati stručno Povjerenstvo u sastavu predstavnika Županije, Ureda državne uprave i dviju škola- OŠ Popovača i OŠ V. Vidrića. Ono će u okviru svoga rada strogo voditi računa o tome da se roditelje ni na koji način ne opterećuje ovom promjenom, a što se svakako odnosi i na nabavku udžbenika za novu školsku godinu. Dakle, roditelji koji su već kupili ili naručili knjige prema popisu OŠ Vladimira Vidrića, nije potrebno da ih mijenjaju već ih slobodno takve mogu i zadržati. Oni roditelji koji će tek naručivati knjige, mogu naručiti knjige prema popisu Osnovne škole Popovača, a koji je dostupan na internetskoj stranici ove škole (www.os-popovaca.skole.hr)

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Josip Mišković

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.