Početna

Najave

Gradu Popovači i popovačkim udrugama dodijeljene potpore od SMŽ-a
Utorak, 02 Svibanj 2017 08:15

potpisavanje ugovora 19 mU petak su u Popovači potpisani Ugovori o dodjeli potpore za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2017. godini temeljem Javnog poziva koji je raspisala Sisačko – moslavačka županija.

„Radi se o potporama našem savezima, udrugama, OPG-ima, ali i općinama i gradovima koji su registrirani za poljoprivrednu proizvodnju te se bave poljoprivredom, a za sudjelovanje na manifestacijama te za organizaciju manifestacija kako bi što više promovirali poljoprivredu i poljoprivrednu proizvodnju. S te strane dodijeliti ćemo 34 potpore u iznosu od 299.000 kuna" – objasnio je Žinić.
Tako je Gradu Popovači dodijeljena potpora od 35.000 kuna za manifestaciju X. Županijska izložba stoke Sisačko – moslavačke županije, Udruzi Voloderska jesen i Udruzi Branitelji Hrvatske SMŽ-a po 10.000,00 kuna za Gospodarsku izložbu OPG-a, starih zanata i braniteljskih zadruga povodom obilježavanja blagdana Antunova u Voloderu te za 1. Moslavački kotlić, dok je Udruga pčelara Lipa dobila potporu od 8.000,00 kuna za organizaciju manifestacije Dani meda. Predsjednici udruga iskazali su veliku zahvalnost SMŽ-u što su prepoznali njihov trud i rad čime su im omogućili dodatno obogaćivanje njihovih manifestacija.
Za Grad Popovaču ugovor je potpisao zamjenik gradonačelnika Dragan Šarčević koji se nada još jednom uspješnoj Županijskoj izložbi stoke. „Ova iznimno važna manifestacija za Grad Popovaču ove godine slavi svoj prvi jubilej te je tradicionalno organiziraju grad i županija uz potporu udruga koje djeluju na našem prostoru. Nadam se što većem odazivu izlagača" – poručio je Šarčević.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.