Početna

Najave

Župan proglasio elementarnu nepogodu na području Grada Popovače
Petak, 28 Travanj 2017 11:52

opcinaUslijed niskih temperetura u noćnim i jutarnjim satima 21. i 22. travnja 2017. godine na području Grada Popovače nastale su značajne štete od mraza na poljoprivrednim kulturama, voćnjacima i vinogradima.

Prve slobodne procjene govore o izuzetno velikim štetama, a na pojedinim lokalitetima riječ je o totalnim štetama. Na osnovu prijedloga Županijskog povjerenstva za procjenu štete od elementarnih nepogoda Župan Sisačko-moslavačke županije proglasio je elementarnu nepogodu 07 -Mraz za područje Grada Popovače.

Odluka

Također, podsjećamo da svi registrirani proizvođači koji su imali štete, dužni su najkasnije do utorka, 2. svibnja 2017. godine prijaviti štetu Gradu Popovači.
Kod ispunjavanja obrasca prijave štete potrebno je unjeti sve tražene podatke, a naročito sljedeće:
- OIB,
- arkod broj čestice ili katastarski broj čestice (k.č.br.), katastarska općina (k.o),
- za voćke - broj stabala i površinu,
- za jagode - broj sadnica i površinu,
- za vinovu lozu - broj trseva i površinu,
- IBAN račun (žiro ili tekući račun),
- da li je imovina koja se prijavljuje osigurana ili nije kod osiguravajuće kuće
- datum i potpis
Podaci o parcelama mogu se upisivati na poleđini obrasca prijave.

Obrazac

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.