Početna

Najave

Josip Mišković u utrci za još jedan mandat
Petak, 21 Travanj 2017 13:10

potpisivanje sporazuma 17 mPopovačka podružnica Hrvatske stranke prava i popovačka gradska organizacija Hrvatske demokratske zajednice jučer su potpisale sporazum o zajedničkom izlazu na nadolazeće lokalne izbore za gradonačelnika i njegove zamjenike.

„HSP na ove izbore izlazi u koaliciji s HDZ-om za izvršnu vlast u Gradu Popovači. Sklopit ćemo sporazum kojim ćemo definirati sve naše odnose, a on se temelji na podudaranju najznačajnih odrednica predizbornih programa gradskih organizacija naših stranaka u području gospodarstva, socijalne politike, obrazovanja i zdravstva. Hrvatska stranka prava u dogovoru s koalicijskim partnerom ide s kandidatom za gradonačelnika, a to je moja malenkost, a zamjenici gradonačelnika bit će iz redova HDZ-a. Također, ovim sporazumom definirano je i da jedna i druga stranka izlaze sa samostalnim listama za Gradsko vijeće te je predviđena postizborna suradnja na nivou vođenja ovog grada. Zajedničkim dogovorom smatram da smo stvorili pretpostavke modela daljnjeg napretka ove sredine koja posljednjih 15-ak godina kontinuirano ide naprijed i predstavlja mjesto kvalitetnog življenja. Uvjeren sam da svojim kapacitetom, znanjem i iskustvom ova koalicija može zajedničkim snagama učiniti mnogo za nastavak razvoja ovog područja. Ovo je i prilika da pozovem sve birače HSP-a i HDZ-a da podupru ovu koaliciju" – poručio je Mišković.
Svoje zadovoljstvo zajedničkom programskom suradnjom za razvoj i poboljšanje životnih uvjeta i životnog standarda na području Grada Popovače nije skrivao ni predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Popovača Roman Rosavec.
„HDZ kao državotvorna stranka će svoje kapacitete, potencijale, mogućnosti, spreme i znanja implementirati u poboljšanje života na ovim prostorima. Smatramo da je Grad Popovača jedna respektabilna sredina koja ima mogućnosti za napredak u svim segmentima, od poljoprivrede, turizma i gospodarstva. Koalicija koju ćemo danas potpisati sigurno je najbolje rješenje za naš Grad s obzirom na dosadašnje radne aktivnosti našeg gradonačelnika Josipa Miškovića, a koje će sada biti poduprte s novim idejama, inovacijama, novim spoznajama, a sve kako bismo svi zajedno učinili Popovaču boljom, ljepšom i uspješnijom te poželjnijom za živjeti" – istaknuo je Rosavec.
Potporu ovoj koaliciji pružio je i župan Sisačko-moslavački Ivo Žinić.
„Sretan sam što je došlo do ovog trenutka u Popovači, da u zajedništvu možemo krenuti u još kvalitetniji razvoj Grada Popovače. Moram istaknuti da smo s gradonačelnikom Josipom Miškovićom imali izuzetno dobru suradnju" – izjavio je župan.

Kandidati za zamjenike gradonačelnika Grada Popovače ove koalicije su Ivica Petrović i Ivan Križanić.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.