Početna

Najave

Predstavljen kandidat MOST-a za gradonačelnika Grada Popovače
Petak, 07 Travanj 2017 13:19

most kandidatura 1 mJučer je na OPG-u Bistrički javno predstavljen MOST-ov kandidat za gradonačelnika Grada Popovače Vlado Lendvaj.

„Ja sam kandidat za gradonačelnika Grada Popovače. Bavim se uvođenjem modernih tehnologija u hrvatsko školstvo i pokazao sam svojim radom i rezultatima da Hrvatska može parirati najboljima u svijetu u onim stvarima u kojima se ne smatra toliko kvalitetnom, poput informatike, robotike, programiranja i ostalog. To će i ovdje biti moja uloga, u Gradu Popovači. Pokušat ću napraviti od ovog mjesta, naše Moslavine i županije prostor na kojem će uspijevati vrhunske tehnologije i vrhunske edukacije, a gdje će se to spojiti s našom tradicijom, turizmom, OPG-ima i na taj način dati jedan dobar spoj koji će omogućiti kvalitetan život i ostanak našeg pučanstva" – poručio je Lendvaj.
Također, predstavili su se i kandidati za njegove zamjenike – Matea Jalžečić i Vladimir Bistrički. Matea je iz Gornje Gračenice, završila je povijest i kroatologiju i želi raditi za dobrobit svoje zajednice, dok je Vladimir iz Osekova, oženjeni otac troje djece koji uz svoju obitelj razvija seoski turizam u svom rodnom mjestu. „Kandidirao sam se najviše iz razloga što želim raditi na razvoju ovog područja sa željom da moja djeca, ali i sva ostala djeca s ovog područja ostanu ovdje i ne moraju seliti u tuđinu" – naglasio je Bistrički.
Podršku kandidatima dali su i saborski zastupnik MOST-a Tomislav Panečić, MOST-ov kandidat za župana Sisačko-moslavačkog Predrag Sekulić te MOST-ov kandidat za gradonačelnika Siska Tomislav Ivšić.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.