Početna

Najave

Prometna policija poziva građane na suradnju
Četvrtak, 06 Travanj 2017 09:48

policija logoTemeljem Plana aktivnosti organizacije TISPOL, na području država Europske unije održat će se 24-satni pojačani nadzor brzine, shodno čemu će takav nadzor biti proveden na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj pa tako i na području Policijske uprave Sisačko-moslavačke.

Nadzor će biti proveden od 06,00 sati 19. travnja do 06,00 sati 20. travnja ove godine. Posebnost ove akcije je da će u nju biti uključeni i naši građani i to predlažući lokacije na kojima smatraju da bi se trebala mjeriti brzina.
S toga pozivamo građane da na e-mail ove Policijske uprave Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript od 27. ožujka do 10. travnja dostave lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina, nakon čega će biti izabrane one lokacije koje su prema procjenama pogodne za nadzor.
Rezultati akcije biti će objavljeni na web stranici ove Policijske uprave.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.