Početna

Najave

Iznimna posjećenost Stočnog sajma Popovača
Srijeda, 05 Travanj 2017 13:21

stocni sajam 0104 13 mProteklog je vikenda u Popovači održan tradicionalni stočni sajam, a koji se održava svake prve subote u mjesecu.

Mnoštvo građanki i građana su tako na stočnom dijelu sajma imali priliku kupiti telad, janjce, odojke, perad i zečeve, dok je na tržnom dijelu zabilježena velika ponuda raznih sadnica povrća te bogata ponuda razne tehničke robe za poljoprivredu i druge djelatnosti te odjeće i obuće.
Također, treći je to stočni sajam koji se održava pod vodstvom Komunalnih servisa Popovača d.o.o., od čijeg je preuzimanja došlo do nekih promjena. Tako su servisi s većinom zakupaca sklopili ugovor o zakupu javne površine na godinu dana, točnije njih 70-ak, temeljem kojeg su zakupci za javnu površinu na kojoj obavljaju djelatnost prodaje obvezni plaćati zakupninu po dužnom metru temeljem cjenika kojeg su Komunalni servisi d.o.o. preuzeli od Grada Popovače.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.