Početna

Najave

I župan obišao radove u Osekovu
Petak, 31 Ožujak 2017 12:05

zupan u osekovu 14 mŽupan sisačko-moslavački Ivo Žinić jučer je sa suradnicima obišao radove u mjestu Osekovo, koji su na tom području započeti kao izvanredno održavanje županijskih i lokalnih cesta na području Popovače.

Obilasku je nazočio i gradonačelnik Popovače Josip Mišković i ravnatelj Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije Stipo Šapina, koji zajednički sufinanciraju spomenute radove.
Župan je istaknuo kako se u Osekovu obnavlja gotovo četiri kilometra ceste koja je vrlo bitna, jer svakodnevno njome putuju ljudi na posao, djeca u školu te kako ona ima vrlo značajnu ulogu za one koji iz Kutine putuju na posao, preko Osekova i Strušca, prema Sisku.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.