Početna
Aktualni natječaji Sisačko- moslavačke županije
Petak, 16 Rujan 2011 11:58

grb-zupanijaSisačko-moslavačka županija (Upravni odjel za obrt, malo i srednje poduzetništvo i turizam) je danas, 16. rujna raspisala natječaj za bespovratne potpore za projekte tradicijskih i umjetničkih obrta, kao i natječaj za nove investicije u proizvodne obrte putem kojeg se sufinanciraju kapitalna ulaganja za nabavku opreme i/ili poboljšanje uvjeta rada u obrtničkim radionicama proizvodnih obrta.

Županija je objavila i natječaj za projekte u ekologiji kojim se pozivaju eko-udruge te školske i predškolske eko- sekcije koje se bave zaštitom okoliša i prirode da prijave projekte za sufinanciranje iz sredstava županijskog proračuna. Za projekte školskih i predškolskih eko- sekcija osigurano je 50.000 kuna, a isti iznos predviđen je i za projekte eko- udruga.

Jučer je objavljen i natječaj Sisačko- moslavačke županije za sufinanciranje smještaja i prehrane u učeničkim domovima.
Natječaji kao i cjelovita pripadajuća dokumentacija objavljeni su na službenim internetskim stranicama Županije- www.smz.hr

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.