Početna
I Potok dobiva vanjsku pozornicu
Ponedjeljak, 04 Srpanj 2011 11:21

pozornica-potok-mU tijeku su radovi na izgradnji natkrivene vanjske pozornice pokraj Pučkog doma u Potoku.

 

„Inicijativu je pokrenuo Mjesni odbor Potok zajedno s KUD-om „Potočanka" i DVD-om Potok, a podržali su je i mjesni nogometaši. Natkrivena vanjska pozornica služit će za nastupe kulturno- umjetničkih društava odnosno za potrebe svih ostalih zabavnih manifestacija koje se održavaju u ovom naselju"- ističe predsjednik Mjesnog odbora Potok Branko Gregurek.

pozornica-potok-1

Riječ je o investiciji vrijednoj oko 35.000 kuna. „Općina Popovača je podmirila troškove betona te izdvojila 10.000 kuna za ostali materijal. U realizaciji pozornice pomogla nam je i tvrtka Sano d.o.o., a same radove većim dijelom izvelo je nekoliko volontera, članova mjesnih udruga"- kaže predsjednik potočkog KUD-a Drago Plaščar.
Nova vanjska pozornica u Potoku se planira svečano otvoriti u okviru održavanja tradicionalne manifestacije Marijanski susreti za blagdan Velike Gospe, a do tada Potočanima je želja u potpunosti završiti njezino uređenje za što će im, poručuju, trebati dodatna pomoć sponzora.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.