Početna
OŠ Popovača ukupni pobjednik Festivala sporta za 5. i. 6. razrede SMŽ
Srijeda, 25 Svibanj 2011 08:53

festival-sporta-mNa Županijskom natjecanju Osnovnih škola Sisačko- moslavačke županije za učenike 5. i 6. razreda jučer održanom u Kutini, OŠ Popovača sudjelovala je s pet ekipa u tri sporta, ukupno 63 natjecatelja.

Riječ je o natjecanju u organizaciji Zajednice sportskih udruga odnosno Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije, na kojem su se učenici takmičili u atletici, odbojci, košarci, rukometu i nogometu.
Rukometaši i rukometašice popovačke škole pod vodstvom Miroslava Lončarića izborili su prvo mjesto u rukometu. Vrlo uspješne bile su i mlade odbojkašice pod vodstvom Martine Večerin i Sonje Filipović s ovojenim 5. mjestom, kao i atletičari koje je vodio profesor tjelesne i zdravstvene kulture Damir Štimac, a na natjecanju su ostvarili 6. i 7. mjesto.
U konkurenciji svih županijskih škola odnosno oko 700 natjecatelja, Osnovna škola Popovača na kraju je proglašena ukupnim pobjednikom natjecanja 5. i 6. razreda u školskoj godini 2010./2011.

festival-sporta1

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.