Početna
Za sudjelovanje u popisu stanovništva 186 prijavljenih
Ponedjeljak, 28 Veljača 2011 00:22

prijave-popis-stanovnika-mZa posao popisivača i kontrolora u predstojećem popisu stanovništva, u Općini Popovača ukupno se prijavilo 186 osoba.

„Popunjeni obrasci sada se šalju na optički čitač u Zagreb, a kandidati koji zadovolje kriterije prijave i odabira, pozvat će se na predavanja nakon kojih će se provoditi završno testiranje. Prednost pri odabiru kandidata koji ujednačeno zadovolje kriterije prijave određivat će se primjenom Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te Ustavnog Zakona o pravima nacionalnih manjina"- naglasila je predsjednica Popisnog povjerenstva Biserka Novak.

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.