Početna
Utvrđen program Sajma poslova 2011.
Četvrtak, 24 Veljača 2011 10:52

sajam-poslova-sastanak-23-2-m

Na jučerašnjem sastanku organizatora s pokroviteljima i partnerima ovogodišnjeg Sajma poslova koji se održava  u Popovači 15. ožujka, utvrđeni su detalji programa Sajma.

Dobrodošlicu je sudionicima sastanka u ime Općine Popovača kao domaćina Sajma izrazio općinski načelnik Josip Mišković.
„Niti ovaj, četvrti po redu Sajam poslova koji se po prvi put održava u Ispostavi Popovača, neće ostati u okvirima naše Područne službe Kutina već nam dolaze i gosti s drugih područja"- naglasio je pročelnik kutinske Područne službe Zavoda Ivan Masnec te upoznao sudionike sastanka s rasporedom održavanja i programom susreta.
Kako je utvrđeno, na ovogodišnjem Sajmu kroz multimedijske prezentacije predstavit će se PharmaS odnosno Ralu logistika, Košćal d.o.o., Neuropsihijatrijska bolnica 'Dr. Ivan Barbot Popovača' te tvrtka Solaris d.d. Šibenik. Program Sajma obuhvatit će i okrugli stol na temu „Oblici udruživanja gospodarstvenika" kojeg priprema Gospodarski klub Kutina. Kao izlagači na okruglom stolu najavljeni su predstavnici Visoke poslovne škole Libertas, Hrvatske gospodarske komore, Hidraulike d.d. te Udruge 'Moslavačke vinske ceste'.sajam-poslova-sastanak-23-2-1
Kako je naglasio pročelnik Masnec, do 22. veljače prijavljeno je 22 poslodavaca, a novina na ovogodišnjem Sajmu jest sudjelovanje Volonterskog centra Zagreb obzirom da se 2011. obilježava kao godina volontera, a ovaj Centar svojim programom pokriva i područje Sisačko- moslavačke županije. Na inicijativu Obrtničke komore održat će se i informiranje učenika o upisu u deficitarna zanimanja. Na vanjskom prostoru ispred Doma kulture predstavit će se i lokalne udruge odnosno obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Općine Popovača.
Kao i ranijih godina, za posjetitelje Sajma iz lokalnih jedinica koje teritorijalno obuhvaća Područna služba HZZ-a Kutina, organizirat će se prijevoz autobusima.

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.