Početna
Sutra u Kutini promocija knjige "Hrvatski Domovinski rat 1991.-1995." D. Domazeta - Loše
Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 01:00

Sutra, 25. siječnja u Kutini će se održati promocija knjige „Hrvatski domovinski rat 1991.-1995., Strateški pogled" autora admirala Davora Domazeta Loše.

 

Riječ je o knjizi u kojoj kroz deset poglavlja autor govori o relevantnim događajima, procesima, pregovorima i operacijama na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine, promatranima u kontekstu svjetske političke scene. Napisana povodom petnaeste obljetnice oslobodilačke operacije «Oluja», knjiga predstavlja cjeloviti prikaz i sveobuhvatano tumačenje rata na prostoru bivše Jugoslavije, a problematici je pristupljeno sa stručnog, znanstvenog kao i povijesnog stajališta.
Promocija će se održati u prostoru Visoke poslovne škole Libertas u kutinskom Športskom centru s početkom u 18 sati. Knjigu će predstaviti sam autor, bivši načelnik Glavnog stožera OS RH.
 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.