Početna

Najave

Obavijesti i pozivi
Prosvjed branitelja u subotu u središtu Kutine
Četvrtak, 13 Siječanj 2011 01:00

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Kutine organizira prosvjedni skup «Sudite lopovima, a ne braniteljima!» koji će se u središtu Kutine u Kolodvorskoj ulici održati u subotu, 15. siječnja u 15 sati.

Damir Markuš, predsjednik Koordinacije devet udruga proisteklih iz Domovinskog rata s kutinskog područja poručuje kako su poniženja i uhićenja hrvatskih branitelja nedopustiva. „Zna se tko je bio agresor, a tko je branio svoju državu"- kaže Markuš dodajući kako na spiskovima koji su se pojavili u medijima nema branitelja s ovog područja, ali očekuje kako će svi branitelji na prosvjed doći u ratnim odorama te tako istaknuti ponos na svoj doprinos obrani Hrvatske.
Vodstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata koje djeluju na području Općine Popovača pozivaju sve građane Općine da svojim dolaskom podrže subotnji prosvjedni skup potpore hrvatskim braniteljima «Sudite lopovima, a ne braniteljima» u Kutini.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.