Početna
Izlijevanje nafte zbog puknuća naftovoda u Strušcu
Srijeda, 12 Siječanj 2011 18:24

Kutinska Policijska postaja je jučer, 11. siječnja zaprimila dojavu da je u Strušcu na poljoprivrednu površinu istekla nafta.

Kako javljaju iz policije, pregledom mjesta događaja i kontaktom s odgovornom osobom obližnjeg poduzeća za preradu nafte doznalo se da je u četvrtak, 6. siječnja oko 20 sati puknuo cjevovod te je tom prilikom na poljoprivrednu površinu u dužini od oko 50 metara iscurila neutvrđena količina nafte. Cjevovod je odmah zatvoren, a zbog sanacije površine na teren su izašli djelatnici specijaliziranih poduzeća. U ponedjeljak, 10. siječnja na teren je izašla i inspektorica za zaštitu okoliša, a o svemu su obaviješteni i dežurni istražni sudac Županijskog suda u Sisku te Županijsko državno odvjetništvo. Budući se mjesto događaja nalazi na močvarnom području i pod vodom, očevid će biti obavljen naknadno- ističu iz policije.
 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.