Početna

Najave

Održana svečana sjednica u prigodi nadolazećih blagdana
Četvrtak, 21 Prosinac 2017 14:31

božićna sjednica 31 mGradsko vijeće Grada Popovače jučer je u prigodi nadolazećih blagdana održalo svečanu sjednicu.


Okupljenim članovima aktualnog saziva Gradskog vijeća, predsjednicima Vijeća mjesnih odbora, djelatnicima gradske uprave te Knjižnice i čitaonice Popovača, Dječjeg vrtića Popovača i Komunalnim servisima Popovača, članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata kao i predstavnicima svih ostalih gradskih udruga građana odnosno privrednih subjekata i ustanova pozdravnom riječju obratio se predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser koji je iskoristio ovu priliku i zahvalio svima na dosadašnjoj korektnoj suradnji. „Nakon proteklih sedam mjeseci otkako je konstituiran novi saziv našeg lokalnog predstavničkog tijela, slobodan sam izraziti zadovoljstvo njegovim dosadašnjim radom i aktivnošću svih članova Gradskog vijeća. Unatoč različitim razmišljanjima i stavovima svakog od nas, na sjednicama smo ipak uvijek postizali konsenzus oko svih odluka važnih za nesmetano funkcioniranje naše lokalne samouprave i njezin daljnji razvoj, održavajući pritom zavidnu razinu dostojanstvenog i kulturnog dijaloga. Svi su vijećnici, kako oni s iskustvom, tako i oni koji po prvi put obnašaju ovu dužnost, dokazali svoj interes za javni rad stavljajući dobrobit svih građana u glavni fokus svog djelovanja" – istaknuo je Keser.
Na proteklu godinu svoj osvrt dao je i gradonačelnik Josip Mišković, koji se također zahvalio na suradnji vijećnicima, ali i svim ostalim suradnicima. „U godini koja je polako iza nas nastavili smo sa već započetim projektima, kao i što smo se usmjerili na pokretanje novih koji su od interesa za Grad Popovaču i njegove stanovnike. Tako je realizirano niz infrastrukturnih projekata, nastavljena su i ulaganja na obnovi sakralnih objekata, a nisu izostala niti ulaganja u obrazovne objekte. Također, nastavili smo provoditi intenzivne aktivnosti na izradi i prijavi brojnih projekata za financiranje iz domaćih i stranih fondova. I dalje provodimo mjere i potpore iz područja socijalne politike te smo u neposrednom kontaktu s građanima osiguravajući im pomoć u rješavanju njihovih potreba" – naglasio je Mišković, ujedno zaželjevši svima obilje mira, zdravlja, razumijevanja i uspjeha povodom nadolazećih blagdana.

Kao i poteklih godina, i ove je nastavljena tradicija blagdanskog darivanja roditelja poginulih branitelja s ovog područja božićnicom u iznosu od 1.000 kuna, a koje su nazočnim roditeljima zajedno uručili gradonačelnik i predsjednik Vijeća.
Svojim izvedbama svečanu sjednicu glazbeno su oplemenili članovi Pjevačkog zbora Udruge umirovljenika Zlatna dob.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.