plakat-db12-mKoncertom KUD-a Jelenčanka u Domu kulture u Popovači u nedjelju, 16. prosinca kreće bogat program pod nazivom 'Dani Božića u Popovači 2012' kojeg u povodu nadolazećih blagdana organizira općinska Turistička zajednica u suradnji s brojnim udrugama.

 

Program se nastavlja u utorak, 18. prosinca uz božićnu predstavu za djecu i roditelje 'Orašar' u izvedbi Baletnog i plesnog studija Kristalne kocke vedrine Sisak, a koju organizira Knjižnica i čitaonica Popovača u Domu kulture s početkom u 17 sati.

Tradicionalni božićni koncert u organizaciji Tamburaškog orkestra 'Ratimir Joža Prosoli' ove godine ugošćuje jedog od najboljih gipsy swing gitarista u nas, Damira Kukuruzovića i njegov Gipsy Swing Band koji će u popovačkom Domu kulture nastupiti u petak, 21. prosinca s početkom u 19 sati.

Ovogodišnji 'Badnjak u Popovači', tradicionalno predblagdansko druženje građana na središnjem trgu ispred robne kuće održava se u subotu, 22. prosinca od 10 do 12 sati uz podjelu ribica, gulaša i kuhanog vina te brojne izložbene štandove lokalnih udruga, radionica i ustanova.

U večernjim satima subotnjeg programa s početkom u 19 sati na rasporedu je Božićni koncert Tamburaškog orkestra 'Ratimir Joža Prosoli', Crkvenog zbora župe sv. Alojzija Gonzage te Pjevačkog zbora Općine Popovača, a koji se održava u Domu kulture.

Bogat kulturno- zabavni program posvećen božićnim blagdanima u Općini Popovača zaključuje se u nedjelju, 23. prosinca uz veliki Božićni koncert općinske Udruge mažoretkinja kojim će se svečano obilježiti 10. obljetnica njihova djelovanja. Koncert se održava u Domu kulture s početkom u 18 sati.

Po prvi put u Općini Popovača priprema se i doček Nove godine na otvorenom, i to na središnjem trgu ispred Robne kuće gdje će od 22 sata posjetitelje zabavljati Željko Krušlin Kruška i grupa Latino. Točno u ponoć građani će imati priliku uživati i u impresivnom vatrometu.

letak-db12-1