hum-akcija-mU Pučkom domu Voloder održana je humanitarna zabava za pomoć teško oboljelom šestogodišnjaku Stjepanu Borku iz Popovače.

U pripremu ove humanitarne akcije uključile su se mnoge udruge, ustanove i pojedinci dobre volje kako bi pomogli obitelji Borko u podmirivanju iznimno visokih troškova liječenja malog Stjepana koji se već mjesecima hrabro bori s opakom bolešću. „Zahvaljujemo ovom prilikom svima koji su dali doprinos u organizaciji akcije odnosno svojim je dolaskom podržali"- istaknuo je u ime organizatora Stipo Uremović. U programu ove humanitarne zabave nastupili su KUD Stjepan Šajnović Osekovo, AZZARO Band, Tamburaški sastavi Tamburaši uzorni i Moslavina Band te Party Band. U akciju se uključio i Dječji vrtić Popovača čiji su djelatnici prodavali domaće kolače, a u pripremi kojih su sudjelovali i polaznici odnosno njihovi roditelji. Uz ostale sadržaje, u suradnji s Udrugom Voloderska jesen organizirana je i prodajna izložba slika sa likovne kolonije ove manifestacije.

hum-akcija-1

hum-akcija-2

hum-akcija-3

hum-akcija-4
U ime Općine Popovača podršku akciji iskazali su općinski načelnik Josip Mišković te njegova zamjenica Kristina Ričković- Rusan.hum-akcija-5
Podsjećamo da pomoći obitelji Borko možete i uplatom na žiroračun majke Mirjane Borko u Privrednoj banci Zagreb 2340009-3204365506.