policija-u-zajedniciKontakt policajci Policijske postaje Kutina će u suradnji sa Policijskim službenicima za prevenciju PU Sisačko-moslavačke dana 25.07.2012.godine u 11,00 sati, u prostorijama Udruge umirovljenika Grada Kutine u Kutini, Dragutina Domjanića kbr.1., održati edukativno predavanje na temu „Zlatna jesen" pod projektom „Sigurnost osoba treće životne dobi" te sve zainteresirane pozivaju da im se pridruže u ovoj interesantnoj edukaciji.

 

 „NE USUDIM SE IZAĆI NA ULICU..."
Jeste li Vi ikada razmišljali na takav način?

Takvo razmišljanje izazivaju članci o nasilju, koji na spektakularan način opisuju pojedinačne događaje. Kada bi današnja školska djeca živjela u sigurnosti u kakvoj su živjeli njihove bake i djedovi, bila bi i više nego sretnija.
Zahvaljujući stečenom životnom iskustvu, Vi ste oprezniji i sigurniji u sebe, ali naspram svakodnevnice u kojoj je prisutan i kriminalitet, osjećate se koji puta bespomoćno.
Zbog toga pozivamo građane Grada Kutine i okolice, Popovače i drugih mjesta da se odazovete ovoj edukaciji i druženju, dijeljenju vašeg mišljenja i da poneka svoja iskustva podijelite sa drugima.

Ovim našim savjetima i podijeljenim iskustvima uspjet ćete izigrati razbojnike, lopove i prevarante u njihovom naumu i nastaviti uživati u blagodatima „Zlatne jeseni" vašeg života"- stoji u pozivu kontakt policajaca PP Kutina.