policija-u-zajednici-vU utorak, 22. studenog u vremenu od 10 do 13 sati kontakt policajci PP Kutina će u Domu kulture predstaviti preventivnu akciju „Manje oružja- manje tragedije".

 

"Obavještavamo Vas da će kontakt policajci PP Kutina s ciljem promoviranja preventivne akcije „Manje oružja-manje tragedije" u PP Kutina, boraviti u vašem mjestu, dana 22.11.2011.g. u vremenu od 10,00-13,00 sati u Domu kulture u mjestu Popovača, gdje možete dobiti sve potrebne informacije oko dragovoljne predaje oružja.

Cilj održavanja ove akcije je potaknuti građane da dragovoljno predaju oružje, eksplozivna sredstva i streljivo koje imaju u svojim domovima, a za koje nemaju odobrenje, a upravo zbog sprječavanja posljedica koje nastaju nakon nestručnog rukovanja ili zlouporabe oružja.

Pozivamo sve građane koji žele dragovoljno predati oružje, eksplozivna sredstva i streljiva da svakodnevno mogu nazvati na broj telefona 646-106 ili 646-111, te će kod njih na adresu doći policijski službenici u civilnoj odjeći i s civilnim vozilom koji će preuzeti oružje.

SVI GRAĐANI KOJI DRAGOVOLJNO PREDAJU ORUŽJE ZA KOJE NEMAJU ODGOVARAJUĆA ODOBRENJA NEĆE BITI PREKRŠAJNO NITI KAZNENO SANKCIONIRANI, TE MOGU OSTATI POTPUNO ANONIMNI PRILIKOM PREDAJE ORUŽJA I EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA"-stoji u obavijesti kontakt policajaca PP Kutina.