dan_otvorenih_vrata_pharmas-mPovodom otvorenja nedavno izgrađene tvornice generičkih lijekova, tvrtka PharmaS danas je organizirala Dan otvorenih vrata tijekom kojeg je svim zainteresiranim građanima pružena mogućnost da uz stručno vodstvo razgledaju prostore nove tvornice.

U okviru Dana otvorenih vrata, u PharmaS-u je otvorena i izložba popovačkog Likovnog društva "Moslavački krug". Izložbu kojom je predstavljeno 40-ak radova 18-ero likovnih umjetnika članova "Moslavačkog kruga", otvorenom je proglasila direktorica PharmaS-a Zdravka Knežević prisjećajući se predstavljanja tvrtke lokalnoj zajednici održanom u studenom 2009. godine. "Gospodin Josip Đoni Kovač tom je prilikom istaknuo kako je današnje zemljište PharmaSa nekada bilo u vlasništvu njegova oca koji bi bi zasigurno bio sretan nikne li na tom mjestu lijepa tvornica. Pred nama je danas činjenica da je PharmaS u tih 17 mjeseci uspio ispuniti mnogo tada danih obećanja, a istim ćemo tragom nastaviti i dalje. Nadam se da je ovo samo početak našeg zajedničkog života i druženja. Nemojte od nas očekivati uspjeh preko noći, jer na taj način postignuti uspjeh i nestaje preko noći. PharmaS je nastao uz mnogo truda, korak po korak, a upravo tako želimo nastaviti i dalje"- izražavajući dobrodošlicu okupljenim građanima naglasila je direktorica Knežević.

dan_otvorenih_vrata_pharmas4

"Smatram da se Općina Popovača pokazala dobrim domaćinom te da su se članovi PharmaS-ova tima u svakom trenutku ovdje osjećali dobrodošlima. Kvalitetnim radom uspjeli smo dokazati svoju spremnost na uklanjanje administrativnih i svih ostalih barijera koje koče razvoj gospodarstva. Realizacija ove kapitalne investicije svjedoči i o kvaliteti naših poticajnih mjera zahvaljujući kojima smo u našoj sredini uspjeli stvoriti iznimno pozitivnu poduzetničku klimu. Dolaskom PharmaS-a u Popovaču dobili smo odličnog sumještanina koji će biti velik podstrek i snažna karika u razvoju ovog područja"- naglasio je općinski načelnik Josip Mišković.

dan_otvorenih_vrata_pharmas5

dan_otvorenih_vrata_pharmas3

dan_otvorenih_vrata_pharmas6

Otvorenje izložbe slika "Moslavačkog kruga" zaključeno je uz "stihove Višnje Sever "Stiha zahaja sunce v Popovače" koje je izveo Mladen Bago. U svom kritičkom osvrtu izloženih radova, predsjednik Likovnog društva "Moslavački krug" Josip Đoni Kovač istaknuo je kako ovaj ciklus predstavlja "pokušaj da se na temeljima povijesne i likovne tradicije iskažu suvremeni pogledi na relikte prošlosti i njihove vrijednosti očitaju kao konstanta koja nije izgubila poticajne impulse". 

dan_otvorenih_vrata_pharmas7

dan_otvorenih_vrata_pharmas9

dan_otvorenih_vrata_pharmas8

dan_otvorenih_vrata_pharmas2

dan_otvorenih_vrata_pharmas1