PharmaS_centar-mPharmaS, domaća tvrtka za proizvodnju i promet farmaceutskih proizvoda, povodom otvorenja novoizgrađene tvornice organizira Dan otvorenih vrata tijekom kojeg će svi zainteresirani građani moći, uz stručno vodstvo, obići prostore nove tvornice. Dan otvorenih vrata u PharmaS-u će se održati u petak 6. svibnja, od 14 do 18 sati, u tvornici na adresi Industrijska cesta 5 u Potoku.

U sklopu Dana otvorenih vrata, PharmaS će otvoriti i izložbu likovnog društva Moslavački krug iz Popovače koja će predstaviti radove 15-ak slikara s moslavačkog područja. Izložba će se moći razgledati u prostorima tvornice također u petak, 06. svibnja, od 14 do 18 sati.
Kako bi što veći broj građana imao priliku razgledati izložbu i modernu farmaceutsku tvornicu, PharmaS će organizirati i prijevoz od centra Popovače do tvornice. Označeni mini-bus će svaki puni sat kretati iz centra Popovače prema tvornici u periodu od 14 do 18 sati.
Novoizgrađena PharmaS-ova tvornica prostire se na 6400 kvadratnih metara i opremljena je modernom tehnologijom te dizajnom, opremom i uvjetima u skladu s EU standardima farmaceutske industrije. Misija tvrtke je unaprijediti zdravstvene standarde kroz pouzdanu kvalitetu i cijenom povoljne i dostupne generičke lijekove kako u Hrvatskoj tako i u regiji. U prvoj fazi portfolio proizvoda tvrtke PharmaS sačinjavat će lijekovi za koje je uočena najveća potreba na domaćem tržištu.