in-memoriam-mile-vukelic-mJučer, 3. ožujka nakon duge i teške bolesti u 66. godini života preminuo je istaknuti prosvjetni djelatnik Mile Vukelić.

Mile Vukelić rođen je 10. studenog 1945. godine u Gospiću gdje je 1965. godine završio Učiteljsku školu. Iste godine dolazi u Popovaču gdje se zapošljava u Osnovnoj školi Popovača, točnije u područnom odjelu Osekovo. Nakon odsluženja vojnog roka, 1968. godine ponovno se vraća na rad u istu školu, a 1978. godine na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu stječe i zvanje nastavnika fizičke kulture. Čitav svoj radni vijek Mile Vukelić provodi u Osnovnoj školi Popovača, a nesebičnim angažmanom ističe se i u radu brojnih civilnih organizacija sportskog karaktera na ovom području. Njegovi suradnici pamtit će ga po plemenitosti i duhovitosti, iskrenom osjećaju za kolektivnost, spremnosti za pomoć drugima te pozitivnom i profesionalnom odnosu prema radu u kojem su mu djeca i njihov razvoj uvijek bili na prvom mjestu.
Komemoracija Mili Vukeliću održat će se danas, 4. ožujka u Domu kulture Popovača s početkom u 16 sati, a posljednji ispraćaj bit će na Mjesnom groblju u Popovači sutra, 5. ožujka u 14 sati.