Početna Vijesti Ured gradonačelnika 8. faza radova u Zagrebačkoj ulici u Voloderu završena

Najave
8. faza radova u Zagrebačkoj ulici u Voloderu završena
Petak, 25 Kolovoz 2017 10:25

radovi zagrebačka ulica voloder 5 mGradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković danas je zajedno sa suradnicima, izvođačem i nadzorom radova preuzeo radove na izgradnji oborinske kanalizacije i pješačko-biciklističke staze u Zagrebačkoj ulici u Voloderu – 8. faza.

„Nakon što smo prošle godine završili 7. fazu radova na izgradnji oborinske kanalizacije u dužini od 178 metara i pješačko biciklističke staze dužine 200 metara i širine 2.30 metara u Zagrebačkoj ulici u Voloderu, ove godine smo krenuli u 8. fazu koja je evo završena, a obuhvatila je izgradnju oborinske kanalizacije u Zagrebačkoj ulici u Voloderu u dužini od 170 metara i pješačko-biciklističke staze dužine 180 metara" – objasnio je Mišković.
Radove je u iznosu od 498.826,73 kn s PDV-om izvodila tvrtka Lonja-Strug d.d.

 
 
Btn_srgp

Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.