Početna Vijesti Ured gradonačelnika Gradonačelnik se sastao s predstavnicima Hrvatskih voda

Najave




Gradonačelnik se sastao s predstavnicima Hrvatskih voda
Srijeda, 10 Svibanj 2017 08:22

sastanak hv mGradonačelnik Josip Mišković održao je radni sastanak sa predstavnicima Hrvatskih voda i projektantskog ureda na temu završetka projektne dokumentacije za izgradnju sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i potoka Vlahinićka- 1. etapa. Na sastanku je također raspravljano i o zajedničkom financiranju opločenja vodotoka Jelenka na prostoru izgradnje nove osnovne škole u Popovači.


'Dogovoreno je da će se građevinska dozvola za sustav zaštite od plavljenja ishoditi u roku od mjesec dana te se očekuje nastavak opločenja vodotoka Jelenka čiji je završetak planiran u 2018. godini kada se predviđa i završetak svih radova na uređenju okoliša nove škole odnosno izgradnja mosta za spoj Kolodvorske i Sisačke ulice. Opločenje vodotoka od iznimne je važnosti zbog vodozaštitnog područja kroz kojeg ovaj potok teče'- obrazlaže gradonačelnik Josip Mišković.

 
 




Btn_srgp










Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.