Početna Vijesti Ured gradonačelnika Obilježena 22. obljetnica vojno- redarstvene akcije 'Bljesak'

Najave
Obilježena 22. obljetnica vojno- redarstvene akcije 'Bljesak'
Nedjelja, 30 Travanj 2017 21:39

bljesak mPredstavnici Ureda gradonačelnika i Gradskog vijeća su zajedno sa predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Grada Popovače u spomen na poginule hrvatske branitelje uz polaganje vijenaca i paljenje svijeća na Mjesnom groblju u Popovači obilježili 22. obljetnicu vojno- redarstvene akcije „Bljesak".


Molitvu za poginule hrvatske branitelje predvodio je župnik popovačke župe sv. Alojzija Gonzage Mato Draganović, a okupljenima su se obratili gradonačelnik Josip Mišković i predsjednica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Katica Demeter poručivši da se žrtva koju su branitelji podnijeli u stvranju i obrani Republike Hrvatske nikada neće i ne smije zaboraviti.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.