Početna Vijesti Ured gradonačelnika Učenici područnih škola posjetili središte Grada Popovače

Najave
Učenici područnih škola posjetili središte Grada Popovače
Srijeda, 26 Travanj 2017 14:02

posjet podrucnih skola 11 mUčenici područnih škola s ovog područja posjetili su Popovaču, a njihov posjet središtu Grada obuhvatio je i već tradicionalni prijem kod predstavnika gradske uprave, posjet Knjižnici i čitaonici te Tradicijskoj okućnici gdje ih je sa značajkama povijesti Popovače i stalnim postavom trijema upoznao predsjednik Likovnog društva Moslavački krug Josip Đoni Kovač.


Učenici trećih razreda iz Gornje Jelenske, Volodera, Potoka, Osekova i Strušca u pratnji svojih učiteljica pripremili su niz zanimljivih pitanja za zamjenicu gradonačelnika Anu Strilić i pročelnicu UO za proračun i opću upravu Ivonu Pušić. Dovršetak nove osnovne škole sa sportskom dvoranom u Popovači, uređenje unutrašnjosti prostora njihovih škola i nabavka nove opreme, obogaćivanje igrališta novim igralima bile su neke od tema o kojima se razgovaralo tijekom ovog susreta, a učenici su izrazili i interes za rješavanje niza komunalnih potreba kao što su izgradnja cesta i pješačkih staza. Predstavnice gradske uprave djeca su razveselila i pjesmom, a već tradicionalno druženje zaključeno je uz podjelu slatkiša malim gostima za koje je potom, u organizaciji Knjižnice, održana kazališna predstava 'Lara u svijetu životinja' u izvedbi Kazališta Smješko.

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.