Početna Vijesti Ured gradonačelnika Dogovorena suradnja sa Elektrom na projektima za 2017. godinu

Najave
Dogovorena suradnja sa Elektrom na projektima za 2017. godinu
Četvrtak, 06 Travanj 2017 13:41

opcinaGradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković sastao se sa predstavnicima Elektre Križ na čelu sa direktorom Željkom Sokodićem kako bi definirali suradnju u provedbi projekata planiranih za ovu godinu na području Grada Popovače, a vezano uz proširenje i rekonstrukciju mreže te izgradnju novih objekata u kojima sudjeluje i Grad.


Tom prilikom dogovoreno je da će HEP započete radove na zamjeni drvenih stupova betonskima u naselju Gornja Gračenica te u Zagrebačkoj i Polakovoj ulici u Popovači, završiti do kraja godine, a uz navedenu rekonstrukciju Grad će osigurati zamjenu uličnih lampi led svjetiljkama koje će HEP ugraditi u sklopu rekonstrukcije mreže.
„Također je dogovoreno da će dio mreže na području Popovače i Volodera izmjestiti uz prometnice kako bi se mogla postaviti javna rasvjeta (Ulica Garićkih Pavlina, Ulica Moslavca...). Zajedničke investicije za izgradnju nove trafostanice u Gornjoj Jelenskoj riješit će se na način da se napravi izmjena projekta i ishodi građevinska dozvola. Za završetak trafostanice u Ulici Moslavca potrebno je riješiti pravno- imovinske odnose za koje Grad treba formirati česticu ulice kako bi se mogla ishoditi građevinska dozvola"- ističe gradonačelnik Josip Mišković dodajući da će se planovi Elektre za izmještanje srednjeg napona u Zagrebačkoj ulici riješiti nakon stvaranja tehničkih uvjeta. Projekt spajanja trafostanice Dječji vrtić- Ribnjača će, naglašeno je na sastanku, sa realizacijom krenuti nakon dobivanja građevinske dozvole.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.