Početna Vijesti Ured gradonačelnika U Popovači krenuli radovi na cestama

Najave
U Popovači krenuli radovi na cestama
Srijeda, 22 Ožujak 2017 08:44

radovi osekovo ravnik 10 mGradonačelnik Josip Mišković obišao je jučer aktualne radove na području Grada Popovače prilikom čega je popričao s izvođačima i dobio vlastiti uvid u tijek istih.

„Nakon duge i dosta hladne zime koja je ostavila traga na cestama kojima upravlja Grad Popovača, ali i županijskim i ostalim cestama došlo je vrijeme za sanaciju nastalih oštećenja, a prije svega zbog sigurnosti građana u prometu. Sukladno tome, Grad Popovača je s dolaskom lijepih dana krenuo u sanaciju najhitnijih oštećenja koja su bitna za sigurnost svih sudionika u prometu. Radi se o desetak mjesta, na kojima smo prije svega izvadili ispuhe i pripremili teren za novi sloj asfalta budući da je zbog izbočenja na cesti prijetila opasnost od oštećenja vozila što može dovesti i do nesreće, a to nikako ne želimo. Također, krenulo se sanacijom i makadamskih cesti, pogotovo na brdskom dijelu Popovače. Nakon što se riješe hitne intervencije, Grad će nastaviti s daljnjim poboljšanjem uvjeta naših cesta, prije svega mislim na presvlačenje makadamskih cesta. Podsjećam da smo prošle godine vlastitim sredstvima presvukli sedam kilometara nerazvrstanih makadamskih cesta, a ove godine slijedi nastavak još šest kilometara" – objasnio je Mišković.
Osim toga, sukladno Ugovoru o zajedničkom financiranju radova izvanrednog održavanja županijskih i lokalnih cesta koji su potpisali Grad Popovača i ŽUC Sisačko-moslavačke županije nastavljeni su radovi u Osekovu i Ravniku ukupne duljine otprilike četiri kilometara te u Moslavačkoj Slatini duljine oko jedan kilometar.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.