Početna Vijesti Ured gradonačelnika Kreće rješavanje problema često plavljenog oštećenog kolnika u Ulici Varoš u Strušcu

Najave
Kreće rješavanje problema često plavljenog oštećenog kolnika u Ulici Varoš u Strušcu
Utorak, 14 Veljača 2017 14:34

sastanak zuc mGradonačelnik Josip Mišković održao je radni sastanak sa predstavnicima Županijske uprave za ceste Sisačko- moslavačke županije i Hrvatskih voda na temu rješavanja problema u Ulici Varoš u naselju Stružec.

Zbog problema oštećenog kolnika na mjestu gdje zbog izlijevanja vodotoka, Obžev tijekom posljednjih nekoliko godina plavi cestu te ugrožava kuće uz istu, održan je sastanak na temu definiranja načina rješavanja sanacije ceste, zaštite od poplava i uređenja nasipa vodotoka Obžev. Kako je istaknuto, uz županijsku cestu je preventivno postavljen zečji nasip koji služi zaštiti od poplave od visokih voda, a koji na pojedinim mjestima ulazi u trup ceste predstavljajući prijetnju sigurnosti prometovanja na cesti.
Po raspravi o navedenoj temi dogovoreno je kako će ŽUC i Grad Popovača pokrenuti postupak geodetskih i projektanstskih radova za izradu izvedbenog projekta sanacije ceste, te će se u sklopu izvanrednog održavanja izvršiti radovi sanacije kolnika odnosno izvedbe novih propusta u trupu ceste. Hrvatske vode će pak, zaključeno je, rekonstruirati postojeći zečji nasip.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.