Početna Vijesti Ured gradonačelnika Logopedski kabinet preselio u Dom zdravlja

Najave
Logopedski kabinet preselio u Dom zdravlja
Utorak, 07 Veljača 2017 11:42

Press logoped 18 mOd prošlog tjedna logopedski kabinet za jezično – govornu komunikaciju 'Blaži' radi u prostorima Doma zdravlja i to jedan dan više nego što je bio slučaj do sad.

„Prije svega, prošle godine smo krenuli s traženjem rješavanja problema logopeda na području Grada Popovače i to zbog zahtjeva Dječjeg vrtića, OŠ Popovača i građana koji su ukazivali na potrebe logopeda na našem području. Svjesni toga odlučili smo u gradski proračun staviti sredstva za sufinanciranje rada logopeda i u dogovoru s ordinacijom 'Blaži' logopedski kabinet započeo je s radom u prostorima popovačke bolnice u ovo vrijeme prije godinu dana. No, zbog proširenja djelatnosti u bolnici morali smo iznaći novo rješenje za prostor i zbog toga se ordinacija 'Blaži' preselila u prostor Doma zdravlja Popovača. Također, ono što me najviše veseli je činjenica da će logopedski kabinet raditi jedan dan više nego do sada, sukladno čemu će se skratiti lista čekanja i povećat će se mogućnost iskazivanja potrebne pomoći djeci" – istaknuo je gradonačelnik Mišković.

Press logoped 23 1

Radno vrijeme logopedskog kabineta je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8,15 sati do 14,45 sati, a sve preglede Grad Popovača sufinancira s 50%.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.