Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge U petak održan Dan u prirodi

Najave
U petak održan Dan u prirodi
Ponedjeljak, 28 Kolovoz 2017 11:07

dan u prirodi 44 mU petak je u Ravniku održan Dan u prirodi koji je organizirala Udruga za pomoć djeci i životinjama 'Život'.


Tako su svi okupljeni imali priliku uživati u svim ljepotama koje 'selo' nudi –družiti se sa životinjama, jahati, igrati igre i kušati domaće proizvode koje su članovi udruge sami pripremili. Ovo je bilo posebno zanimljivo iskustvo za djecu, koja su mogla jahati Zoru, upoznati se s kozlićima i praščićem Gnjurom, bezbrižno trčati i igrati razne igre.
Događaj su podržali zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser i predstavnica TZGP Ivana Marušić.

 
 
Btn_srgp

Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.