Poljoprivreda
Konjanici iz Moslavine okončali 21. maraton
Srijeda, 09 Kolovoz 2017 08:01

voloder mJučer uvečer su se u svoje sjedište voloderski Donji Krivaj nakon četverodnevnog jahanja vratili vidno umorni, ali na sreću unatoč velikoj vrućini u potpuno dobrom zdravstvenom stanju plemeniti arapski konji i njihovi jahači: Željko i Domagoj Petters, Tija Paola Tutić, Matilda Glibo, kojoj je ovo bio prvi maraton, Ivan Geljić, Dino i Dubravko Presker.

Više...
 
Jasenovac - svečanost na 100km konjaničkog maratona
Utorak, 08 Kolovoz 2017 10:44

konjanički maraton 4 mNa stotom od ovogodišnjih planiranih 250 kilometara četverodnevni 21. konjanički maraton, započet u subotu 5. kolovoza, ranom zorom u moslavačkom selu Voloderu, svečano je u nedjelju 6. kolovoza dočekan u Jasenovcu.

Više...
 
Obavijest L.D. 'Šljuka' Popovača
Četvrtak, 27 Travanj 2017 09:01

ld sljuka mLovačko društvo 'Šljuka' Popovača obavještava sve poljoprivrednike koji su uzgajivači poljoprivrednih kultura na području lovišta kojim gospodari L.D. 'Šljuka' iz Popovače da pravovremeno reagiraju na zaštitu svojih usjeva na način da na vrijeme i po zakonu o zaštiti usjeva od divljači podignu repelente za zaštitu.

Više...
 
Skupština Konjogojske udruge Moslavina
Srijeda, 01 Ožujak 2017 09:13

konjogojci 3 mDa se Konjogojska udruga Moslavina u protekloj godini može pohvaliti sudjelovanjem na mnogim manifestacijama istaknuo je na godišnjoj skupštini predsjednik udruge Igor Hrastović.

Više...
 
Udruga stočara i ratara Seosko- gospodarstvo Popovača u potpunosti realizirala Plan za 2016.
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017 14:37

se go2017 mKako je na ovogodišnjoj skupštini istaknuo predsjednik Udruge stočara i ratara 'Seosko- gospodarstvo Popovača' Petar Cvetko, Udruga je tijekom protekle godine u potpunosti realizirala definirani Plan aktivnosti.

Više...
 
Održana skupština Udruge pčelara 'Lipa'
Utorak, 17 Siječanj 2017 14:54

skupstina lipa mČlanovi Udruge pčelara 'Lipa' Popovača proteklog su vikenda održali redovnu godišnju skupštinu na kojoj je predsjednik Drago Plaščar podsjetio na najznačajnije aktivnosti realizirane u protekloj godini te predstavio Plan rada Udruge za 2017.

Više...
 
Održani 5. Dani meda i pčelinjih proizvoda
Ponedjeljak, 17 Listopad 2016 10:39

med mU subotu su u Popovači petu godinu za redom održani Dani meda i pčelinjih proizvoda.

Više...
 
Popovački pčelar u Bruxellesu
Utorak, 28 Lipanj 2016 10:11

med mHrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir ugostila je u Bruxellesu hrvatske pčelare i predstavnike Hrvatskog pčelarskog saveza koji su na njezin poziv sudjelovali na 5. Europskom tjednu pčela i oprašivača.

Više...
 
«Početak«12»Kraj»

Stranica 1 od 2
 
Btn_srgp

Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.